Interieuradvies

Onze ervaren stylistes adviseren je graag geheel vrijblijvend over de collectie van Studio085. We kunnen meedenken over de verschillende opstellingen van onze meubels en over materiaal en kleurkeuze. Doordat we beschikken over mooie stalen, kunnen we de combinatiemogelijkheden van de verschillende stoffen en kleuren direct laten zien. Middels onderstaande button kunt een zelf een afspraak inplannen die past in uw agenda. Wij ontvangen u graag onder het genot van een lekkere kop koffie!

Vrijblijvend Meubeladvies

Vragen over meubels, raambekleding, accessoires, vloerkleden of verf?
Onze stylistes kijken graag vrijblijvend met je mee! Kom gerust binnen bij Studio085.

Doordat we beschikken over mooie stalen van onze uitgebreide meubelcollectie, kunnen we de combinatiemogelijkheden van de verschillende stoffen en kleuren direct laten zien.

Foto’s van de ruimte mogen meegenomen worden

Advies met plattegrond

Onze ervaren stylistes kijken graag, onder het genot van een heerlijke kop koffie, mee met jouw/jullie woonwensen. We kunnen meedenken over de verschillende opstellingen, het lichtplan en over materiaal- en kleurkeuze. Dit vertalen we direct in een plattegrond op schaal.

Advies in indeling, meubels, verlichting, verf en raambekleding

Foto’s van de ruimte en een plattegrond op schaal mogen meegenomen worden

De kosten van €175 komen te vervallen bij een bestelling vanaf €1750

Uitgebreid advies

Binnen dit advies wordt ook aandacht gegeven aan een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek en wordt het ontwerp gepresenteerd met ondersteuning van een moodboard en uitgebreide 2D presentatie. Ook wordt er binnen dit advies meegedacht over de aankleding van de wanden.

Meerprijs 3D ontwerp is € 350

Foto’s van de ruimte en een plattegrond op schaal mogen meegenomen worden

De kosten van €350 komen te vervallen bij een bestelling vanaf €3500